kontaktfacebooktwitter

e-learning - LUBIĘ TO!

Firma Itomizer, wrocławski dostawca innowacyjnych rozwiązań informatycznych w obszarach e-learningu, zarządzania flotą i e-commerce, w związku z uruchomieniem nowej strony na facebooku ogłasza specjalny konkurs. Wśród osób i firm, które klikną „LUBIĘ TO!” na facebookowej stronie Itomizera rozlosujemy trzy równorzędne nagrody w postaci trzymiesięcznej licencji na platformę MIRAGE e-learning w modelu ASP.

« poprzednia stronaΛ do góryIT strona główna

Ostatnie wdrożenia

• Platforma e-Learning w Banku Pocztowym

Certyfikacja pracowników za pomocą platformy e-learning, uporządkowanie wiedzy oraz wspomaganie komunikacji to najważniejsze elementy wdrożenia w Banku Pocztowym. Współpraca z działem IT zaowocowała Portalem zintegrowanym z wewnętrznymi systemami Banku.

Bazą systemu jest Mirage E-learning / Mirage Knowledge Base
  • MIRAGE e-Learning w NETII

Platforma e-learning do szkoleń i egzaminów, uporządkowanie wiedzy oraz wspomaganie komunikacji to najważniejsze aspekty wdrożenia w Netia S.A. Ścisła współpraca z prowadzącymi projekt po stronie Netii zaowocowała dopasowanym rozwiązaniem do wymogów Korporacji. Platforma umożliwia m. in. wydajne zarządzanie tysiącami dokumentów i sterowanie pracą redakcyjną poprzez zintegrowany workflow.

Bazą systemu jest MIRAGE E-learning / MIRAGE Knowledge Base
  • MIRAGE e-Commerce w Muzeum Chopina

Zrealizowany przez nas dedykowany System Sprzedaży Biletów w Muzeum Chopina w Warszawie jest integralną częścią nowatorskiej obsługi zwiedzających w jednym z najnowocześniejszych muzeów biograficznych w Europie.

Bazą systemu jest platforma MIRAGE e-Commerce.
  • Mirage e-Commerce dla operatora sieci ERA

Na zlecenie i we współpracy z Brand Support wdrożyliśmy sklep internetowy www.sklep.era.pl dla Polskiej Telefonii Cyfrowej Sp. z o. o. , operatora sieci Era. System wyposażony jest w zestaw funkcjonalności pozwalających na kompleksowe zarządzanie transakcjami, ofertami, magazynami, procesami obsługi reklamacji, zwrotów itp.

Bazą systemu jest MIRAGE e-Commerce.
  • Wrocław.pl na Platformie MIRAGE

W ramach twórczej współpracy z przedstawicielami Urzędu Miejskiego Wrocławia, w terminie i z sukcesem,  w oparciu o elastyczną Platformę MIRAGE został zaprojektowany i wdrożony nowy Portal Miasta Wrocławia (www.wroclaw.pl).

Bazą systemu jest MIRAGE CMS